Regionale duurzaamheidsbeurs in Sporthal De Beuk

Op zaterdag 14 april is er een grote regionale duurzaamheidsbeurs in Sporthal De Beuk in Purmerend met als thema: duurzaam leven: heel gewoon! De beurs is dit jaar groter dan ooit met veel informatie op het gebied van duurzaam wonen en werken, vervoer, recyclen, natuur, voeding en milieu. Er zijn interessante presentaties, workshops en excursies en natuurlijk mooie beursaanbiedingen. Kom kijken, laat je inspireren en informeren en kom de heerlijkste streekproducten proeven.

Rondleidingen BioWarmteCentrale

Wil je zien hoe de BioWarmeCentrale de Purmer werkt, die 75% van alle woningen in Purmerend duurzaam verwarmt en die in 2016 door Koning Willem-Alexander werd geopend? Special voor deze duurzaamheidsbeurs organiseert Stadsverwarming Purmerend op vrijdagochtend 13 april en zaterdagochtend 14 april gratis rondleidingen. Op de website van de Stadsverwarming kun je je hiervoor inschrijven. 

Solar auto

Altijd al een solar auto willen zien en horen hoe vernuftig de techniek daarvan in elkaar steekt? Het solar team van de TU Eindhoven zijn er ook! Mét hun solar auto Stella Vie, waarmee zij de World Solar Challenge in Australië hebben gewonnen.

De toegang is gratis! Sporthal De Beuk, Van IJsendijkstraat, Purmerend. Van 10.00 tot 17.00 uur.

Alvast meer lezen en kijken wie de standhouders zijn? Ga dan naar de website van de regionale duurzaamheidsbeurs. Of blijf op de hoogte via facebook.

De voorbereidingen zijn nog in volle gang en er wordt hard gewerkt om het programma nóg completer te maken.